انعقاد تفاهم نامه فی مابین اداره کل رفاه و سلامت کارکنان و شرکت کویر موتور

خرید محصولات کویر موتور، موتور سیکلت و دوچرخه (نقد -اقساط)

۲۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۵ کد : ۳۱۸۷۹ اخبار برگزیده اطلاعیه ها و بخشنامه ها
پیرو این تفاهم نامه، خرید محصولات کویر موتور به صورت نقد و اقساط برای کلیه کارکنان شاغل و بازنشسته فراهم شد.
خرید محصولات کویر موتور، موتور سیکلت و دوچرخه (نقد -اقساط)

‌‌‌‌در راستای ایجاد تسهیلات آسان‌تر و رفاه همکاران محترم پیرو انعقاد تفاهم نامه فی مابین اداره کل رفاه و سلامت کارکنان و شرکت کویر موتور؛ خرید کلیه محصولات این شرکت بصورت (نقدی با تخفیف) و (شرایط اقساطی مناسب) با شرایط ذیل جهت استفاده تمامی همکاران محترم اعم از کارمندان و اعضای هیأت علمی (شاغل و بازنشسته) به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

۱- جدول مقایسه‌ای و شرایط تسهیلات:

فروش ویژه کارکنان دانشگاه تهران با معرفی نامه

فروش عادی شرکت کویر موتور (تبلیغات تلویزیونی)

خرید نقدی- تخفیف ۱۱ درصد

خرید نقدی

تخفیف ۷ درصد

تعداد اقساط ۲۴ ماهه

تعداد اقساط ۲۴ ماهه

کارمزد = ۱۲ درصد

خرید نقدی- تخفیف ۶ درصد

خرید نقدی

تخفیف ۴ درصد

خرید اقساطی

پیش پرداخت = صفر (تمام قسط)

تعداد اقساط ۸ ماهه

تعداد اقساط ۵ ماهه

کارمزد = صفر

۲- مبنای محاسبه قیمت محصولات با احتساب ارزش افزوده، قیمت مصرف کننده منطبق با نمایشگاه‌های شرکت یکتاز سیکلت کویر در تهران و استان خواهد بود.

(‌‌برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت شرکت کویر موتور به نشانی https://kavirmotor.com/ مراجعه فرمائید)

۳- کلیه چک‌های صادره می‌بایست در وجه شرکت یکتاز سیکلت کویر باشد؛ و بصورت ماهانه یا دوماه یکبار چک داده شود، با سررسید ۴۵ روزه برای اولین چک و الباقی ۶۰ روزه تا پایان اقساط خواهد بود.

۴- هزینه بیمه و پلاک موتورها به عهده خریدار می‌باشد.

۵- خرید لوازم جانبی شامل فروش سازمانی نمی‌باشد، در صورت تمایل بصورت نقدی و بدون تخفیف خواهد بود.

۶- زمان ارائه چک‌های اقساط ده روز بعد از پرداخت درصد نقدی خواهد بود، در غیر این صورت بر مبنای قیمت روز محاسبه خواهد شد.

۷- کلیه اسناد موتور سیکلت اعم از کارت سبز راهنمایی و رانندگی و سند فروش کارخانه تا پایان تسویه اقساط هر خریدار در رهن شرکت کویر موتور خواهد بود و پس از پایان اقساط با تأیید مالی؛ شرکت کویر موظف به تحویل اسناد می‌باشد.

۸- کارت موتور و کارت سوخت موتورهای بنزینی و برقی از طریق اداره پست تحویل خریدار می‌گردد.

لیست نمایشگاه‌ها در تهران و حومه

ردیف نام نمایشگاه استان شهر تلفن ثابت آدرس
۱ گوهردشت البرز کرج ۰۲۶-۳۴۴۸۱۹۴۱ کرج، فلکه اول گوهردشت، روبروی نیکامال
۲ تبریز ۱ آذربایجان شرقی تبریز ۰۴۱-۳۳۳۲۱۳۲۴ تبریز ۱، خ. ولیعصر، خ. مخابرات شرقی، مقابل مسجد امام صادق، پلاک ۲۸ '
۳ مراغه آذربایجان شرقی مراغه ۰۴۱-۳۷۲۳۵۵۴۷ مراغه. خ انقلاب جنوبی. نرسیده به میدان دانش اموز نمایشگاه کویر
۴ مفتح تهران تهران ۲۲۸۷۱۱۸۷
تهران خیابان شهید مطهری خیابان شهید مفتح پلاک ۱۷۹
۵ جردن تهران تهران ۸۸۶۶۰۵۲۲ تهران، بزرگراه آفریقا، حدفاصل میرداماد تا جهان کودک، شماره ۹۰، فروشگاه جردن
۶ دادمان تهران تهران ۸۸۵۶۷۹۱۲
تهران، شهرک غرب، بلوار دادمان، نبش گلستان، پلاک ۵۳، روبروی رستوران لانجین
۷ هلال ۱ تهران تهران ۵۵۴۶۵۲۳۳ تهران، بزرگراه نواب صفوی، خ. هلال احمر، چهارراه عباسی، پلاک ۴۵۲'
۸ تهرانپارس تهران تهران تهرانپارس، ابتدای خیابان دماوند، بعد از سه راه تهرانپارس روبه روی تعمیرگاه مرکزی سایپا،
جنب بیمه پارسیان
۹ پیروزی تهران تهران ۳۳۲۵۵۹۷۱
تهران، خیابان پیروزی، به‌سمت شهدا، ضلع شمال شرقی اتوبان امام علی، پلاک ۷۳۵
۱۰ تهرانسر تهران تهران ۴۴۵۱۸۳۳۸ تهرانسر، بولوار اصلی تهرانسر، حدفاصل کوچه ۲۴ و ۲۶، پلاک ۳۹
۱۱ ستارخان تهران تهران ۶۶۴۳۸۶۱۸ ۶۶۴۳۸۴۰۶ ابتدای خیابان ستارخان
۱۲ اندرزگو تهران تهران ۲۶۶۵۹۴۶۳ تهران، بلوار اندرزگو، روبروی بلوار کاوه
۱۳ شهریار تهران شهریار ۶۵۲۹۳۹۸۹ شهریار-خیابان نگارستان -بلوار کلهر
۱۴ شهر ری تهران تهران ۵۵۹۷۱۱۳۶ شهر ری- خیابان ۲۴ متری
۱۵ اسلامشهر تهران تهران اسلامشهر-نبش زرافشان جنب بانک آینده
۱۶ پردیس تهران تهران پردیس -فاز ۲- بلوار خلیج فارس نرسیده به میدان امام خمینی مجتمع ارکیدیا- طبقه اول واحد ۹
۱۷ ورامین تهران ورامین ۰۲۱-۳۶۲۶۱۴۰۴ ورامین- بلوار شهید باهنر روبروی خیابان دانشسرا
۱۸ قم قم قم ۰۲۵۳۲۹۴۴۱۵۰-۴۹ قم-بلوار صدوقی-نبش کوچه ۵۱
۱۹ رشت گیلان رشت ۲ ۰۱۳-۳۳۷۳۱۵۱۶ رشت-بلوار مدرس نبش کوچه محمدنژاد
۲۰ لنگرود گیلان لنگرود ۰۱۳-۴۲۵۵۴۰۱۰ لنگرود- بلوار آزادگان خیابان کنارگذر ۳۵ متری نرسیده به فروشگاه افق کوروش جنب مبل اسماعیلی
۲۱ تالش گیلان تالش تالش- خیابان امام خمینی جنب بانک صادرات
۲۲ اسالم گیلان اسالم ۰۱۳-۴۴۲۸۳۶۰۶ اسالم- جنب کلانتری
۲۳ نور مازندران نور ۰۱۱-۴۴۵۷۴۵۲۱ نور-تمیشان روبروی درب دوم پارک جنگلی
۲۴ بابلسر مازندران بابلسر ۰۱۱-۳۵۲۹۱۶۰۰ بابلسر، میدان معلم، روبروی ایران خودرو
۲۵ کلارآباد مازندران کلارآباد ۰۱۱-۵۴۶۰۱۵۳۰ کلارآباد، جاده چالوس-تنکابن، کلارآباد، جنب شهرک امیر دشت
۲۶ ساری مازندران ساری ۰۱۱-۳۳۲۲۳۷۷ ساری- خیابان طبرسی نرسیده به میدان شهرداری
۲۷ تنکابن مازندران تنکابن تنکابن-سیاهکَل رود-جاده ساحلی به سمت ساحل
۲۸ بندرعباس هرمزگان هرمزگان ۰۷۶-۳۲۲۱۳۲۳۶- بندرعباس، بلوار امام، حدفاصل یادبود و بلوکی، جنب مسجد گلداری

شرایط اخذ معرفی نامه:

- کلیه همکاران محترم اعم از کارمندان و اعضای هیأت علمی شاغل می‌توانند درخواست خود را با پیوست تصویر آخرین حکم کارگزینی از طریق سیستم اتوماسیون اداری به صورت نامه مستقل خطاب به آقای سید صدرالدین حسینی ارسال فرمایند.

- کلیه همکاران محترم اعم از کارمندان و اعضای هیأت علمی بازنشسته می‌توانند درخواست خود را با پیوست تصویر آخرین حکم کارگزینی از طریق شماره: ۰۹۳۵۳۵۳۰۰۶۲ از طریق پیام رسان ایتا ارسال فرمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع