ثبت اطلاعات کارکنان شرکتی شاغل دانشگاه تهران

۰۵ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۶ کد : ۳۲۱۴۱ اخبار برگزیده اداره خدمات رفاهی
اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران به منظور برنامه‌ریزی و تهیه هدایای همکاران شاغل شرکتی در مناسبتهای مختلف ملی و مذهبی اطلاعیه ای صادر نمود.
ثبت اطلاعات کارکنان شرکتی شاغل دانشگاه تهران

به استحضار می‌رساند با عنایت به اینکه تعدادی از کارکنان محترم از طریق انعقاد قرارداد با شرکت در دانشگاه تهران مشغول به خدمت می‌باشند و تلاش می‌گردد با مساعدت مسئولین محترم دانشگاه این دسته از کارکنان نیز در مناسبتهای مختلف ملی و مذهبی مشمول دریافت هدایا شوند؛ ضروریست لیست متمرکزی از کارکنان شرکتی که در امور خدمات، تأسیسات، فضای سبز و اداری مشغول خدمت می‌باشند به منظور برنامه‌ریزی و تهیه هدایا در اختیار قرار گیرد.

لذا خواهشمند است دستور فرمائید مسئولین محترم رفاهی واحدها با ورود به لینک: https://refah.ut.ac.ir/fa/form/775 نسبت به ثبت اطلاعات کارکنان شرکتی واحد (به جز قراردادهای پیمانکاری اجاره‌ای) حداکثر تا تاریخ: ۱۴/‏۱۰/‏۱۴۰۱‬ اقدام فرمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع