پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه تهران

۱۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۶:۵۹ کد : ۳۲۳۲۹ اخبار برگزیده پیام تبریک، تسلیت
اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران در پیامی درگذشت حاج سید حسام‌الدین مقیمی پدر بزرگوار دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران را تسلیت گفت.
پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه تهران

باسمه تعالی

"الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ"
هرچند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره‌ای نیست.

‌‌‌با نهایت تأسف و تأثر درگذشت حاج سید حسام‌الدین مقیمی، پدر گرامی جناب آقای دکتر سید محمد مقیمی، رئیس محترم دانشگاه تهران را به محضر ایشان و خانواده سوگوارشان تسلیت عرض می‌نماید و غفران واسعه الهی برای آن مرحوم و صبری جمیل و اجری جزیل برای بازماندگان از خداوند منان مسئلت داریم.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع