برگزاری "بیست و چهارمین جشنواره تقدیر از فرزندان ممتاز خانواده بزرگ دانشگاه تهران"

مراسم تقدیر از فرزندان ممتاز خانواده بزرگ دانشگاه تهران ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌گردد.

" بیست و چهارمین جشنواره تقدیر از فرزندان ممتاز خانواده بزرگ دانشگاه تهران" با حضور رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه و با دعوت از منتخبین، در روز چهارشنبه مورخ: ۱۲/‏۱۱/‏۱۴۰۱‬ از ساعت: ۳۰/‏۱۳ الی ۱۶٫۳۰ در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار می‌گردد.

فایل ویژه نامه مراسم تقدیر از فرزندان ممتاز خانواده بزرگ دانشگاه تهران - سال ۱۴۰۱ - (دانلود نمائید)

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌لینک پخش مستقیم مراسم تقدیر از فرزندان ممتاز خانواده بزرگ دانشگاه تهران از تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع