پیام تسلیت به اساتید ارجمند دانشگاه تهران(جناب آقایان دکتر محمود و مجید نیلی احمد آبادی)

۱۹ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۳ کد : ۳۵۵۶۷ پیام تبریک، تسلیت
اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران مصیبت وارده را به اساتید ارجمند دانشگاه تهران(جناب آقایان دکتر محمود و مجید نیلی احمد آبادی) و همچنین خانواده داغدار ایشان تسلیت عرض می نماید.

" کُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَیْنا تُرْجَعُونَ «۵۷» "

هرچند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره‌ای نیست.

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت"مادر گرامی" " جناب آقایان دکتر محمود و مجید نیلی احمدآبادی از اساتید ارجمند دانشگاه تهران" را به عموم همکاران، اساتید، دانشجویان و خصوصاً خانواده داغدار آن مرحومه تسلیت عرض می نمائیم. از خداوند بزرگ برای آن سفرکرده غفران واسعه الهی و برای کلیه بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت می‌داریم.

‌‌‌‌مراسم ترحیم و یادبود به مناسبت درگذشت مادر بزرگوار استادان ارجمند دانشکدگان فنی دانشگاه تهران، جناب آقایان دکتر محمود و دکتر مجید نیلی احمدآبادی به شرح زیر برگزار می‌شود:

شنبه: ۱۴۰۲/۴/۲۴ - از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰- تهران، میدان فاطمی، مسجد نور

روحش شاد یادش گرامی

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع