ارسال فرم ثبت نام جهت برنامه ریزی اداره مهدکودک

اداره کل رفاه و سلامت به منظور برنامه ریزی جهت اداره مهدکودک در حال احداث دانشگاه، اطلاعیه ای صادر نمود.
ارسال فرم ثبت نام جهت برنامه ریزی اداره مهدکودک

به استحضار می‌رساند با توجه به پیشرفت سریع عملیات احداث مهدکودک، امید است همزمان با آغاز سال تحصیلی افتتاح و بهره برداری از آن آغاز گردد. لذا به منظور برنامه ریزی جهت اداره مهدکودک ضرورت دارد آماری از رده‌های سنی فرزندان متقاضیان محترم با اولویت کارمندان گرامی و اعضای محترم هیأت علمی در دسترس قرار گیرد. خواهشمند است دستور فرمائید آن دسته از کارکنان دانشگاه که متقاضی ثبت نام فرزندان زیر ۶ سال خود در مهدکودک می‌باشند و یا دارای فرزند ۶ تا ۱۲ سال بوده و بعد از تعطیلی دبستان در نظر دارند از محیطی که به عنوان گذران اوقات پس از مدرسه (afterschool) در مهدکودک تدارک دیده خواهد شد استفاده نمایند؛ با مراجعه به مسئول محترم رفاهی واحد محل خدمت، نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

نمایندگان محترم رفاهی واحدها اطلاعات متقاضیان را در فرم پیوست درج و به صورت گروهی حداکثر تا تاریخ: ۱۰/‏۰۵/‏۱۴۰۲‬ به این اداره کل ارسال نمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران