فروش ویژه محصولات شرکت کویر موتور

پیرو اطلاعیه قبلی، خرید محصولات کویر موتور ( از یکم شهریور ماه ۱۴۰۲ تا اطلاع ثانوی) برای کلیه کارکنان شاغل و بازنشسته دانشگاه فراهم شد.
فروش ویژه محصولات شرکت کویر موتور

((قابل توجه کلیه مدیران، کارمندان و اعضای هیأت علمی محترم شاغل و بازنشسته دانشگاه))

پیرو اطلاعیه خرید اقساطی محصولات کویر موتور طی نامه شماره ۹۳۳۰۵۷۵ مورخ: ۱۰/‏۰۲/‏۱۴۰۲‬ به پیوست اطلاعیه شرایط فروش ویژه (از یکم شهریور ماه ۱۴۰۲ تا اطلاع ثانوی) محصولات شرکت مذکور به حضور تقدیم می‌گردد، همکاران محترم پس از مطالعه اطلاعیه پیوست و بهره برداری از گزینه‌های شرایط فروش ویژه با رعایت تمامی شرایط مندرج در اطلاعیه شماره ۹۳۳۰۵۷۵ مورخ ۱۰/‏۰۲/‏۱۴۰۲‬ (نامه پیرو) اقدام به ارسال درخواست صدور معرفی نامه نمایند.

‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع