توزیع بلیط پارک آبی اُپارک تهران (شهریورماه ۱۴۰۲)

۰۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۲ کد : ۳۶۳۶۸ اخبار برگزیده اداره خدمات رفاهی
با توجه به پیگیری به عمل آمده با مجموعه تفریحی اُپارک، اعضای محترم هیأت علمی و کارمندان ارجمند میتوانند در روز دوشنبه، ششم شهریورماه ۱۴۰۲ نسبت به تهیه بلیط اقدام نمایند.
توزیع بلیط پارک آبی اُپارک تهران (شهریورماه ۱۴۰۲)

احتراماً، به استحضار می‌رساند با عنایت به پیگیری و استقبال همکاران محترم جهت استفاده از خدمات مجموعه آبی اپارک، هماهنگی لازم جهت تهیه بلیط با ۳۰ درصد تخفیف به عمل آمده است. به همین منظور نماینده محترم اُپارک جهت ارائه بلیط روز دوشنبه مورخ ۰۶/‏۰۶/‏۱۴۰۲‬ از ساعت ۱۰ لغایت ۱۳ در دانشگاه تهران مستقر خواهند شد. متقاضیان با توجه به شرایط ذیل و در بازه زمانی اعلام شده می‌توانند با مراجعه به باشگاه دانشگاه (غذاخوری) نسبت به تهیه بلیط اقدام نمایند.
۱. اعتبار بلیط‌ها ۳۰ روز می‌باشد.
۲. بلیط‌های خریداری شده قابل تمدید و جابجایی نمی‌باشد.
۳. قیمت بلیط قبل از تخفیف برای ایام تعطیل ۵,۵۰۰,۰۰۰ ریال، ایام غیرتعطیل ۴,۷۵۰,۰۰۰ ریال و خردسال (قد کمتر از ۱۲۰ سانتیمتر) ۲,۷۵۰,۰۰۰ ریال می‌باشد.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع