نمایشگاه عرضه محصولات لوازم خانگی، تجهیزات دیجیتال و صنایع غذایی

به اطلاع می رساند با هماهنگی‌های صورت گرفته، نمایشگاه عرضه محصولات لوازم خانگی و صنایع غذایی از تاریخ ۳ الی ۱۰ مهرماه ۱۴۰۲ در باشگاه دانشگاه تهران برگزار می گردد.
نمایشگاه عرضه محصولات لوازم خانگی، تجهیزات دیجیتال و صنایع غذایی

احتراماً به استحضار می‌رساند با عنایت به درخواست‌های مکرر کارکنان محترم و در راستای خدمت‬ رسانی هر چه بیشتر به فرهیختگان گرامی، با هماهنگی‌های صورت پذیرفته اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران با شرکت کیمیا آنلاین در حوزه لوازم خانگی و تجهیزات دیجیتال (شامل انواع لوازم خانگی، تلفن همراه و لپ تاپ - با بهره مند شدن از تسهیلات بانک مهر ایران)، صنایع غذایی فومن به تعداد محدود (انواع چای طبیعی و روغن زیتون) و محصولات عسل هزار بند (زنبوردار نمونه استان البرز -انواع عسل، ژل رویال و گرده گل)، از تاریخ: ۰۳/‏۰۷/‏۱۴۰۲‬ لغایت ۱۰/‏۰۷/‏۱۴۰۲‬ از ساعت: ۹ صبح الی ۱۶ عصر، در محل باشگاه غذاخوری دانشگاه: (خیابان ۱۶ آذر - نرسیده به خیابان انقلاب - داخل پردیس مرکزی) عرضه خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع