پیام تسلیت به ریاست محترم دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران

۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۸۲۷۰ پیام تبریک، تسلیت
اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران مصیبت وارده را به ریاست محترم دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر طاهر روشندل اربطانی و خانواده داغدار ایشان تسلیت عرض می نماید.
پیام تسلیت به ریاست محترم دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران

" کُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَیْنا تُرْجَعُونَ «۵۷» "

هرچند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره‌ای نیست.

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت" مادر " همکار عزیزمان جناب آقای دکتر طاهر روشندل اربطانی ریاست محترم دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران را به عموم همکاران، اساتید، دانشجویان و خصوصاً خانواده داغدار آن مرحومه تسلیت عرض می نمائیم. از خداوند بزرگ برای آن سفرکرده غفران واسعه الهی و برای کلیه بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت می‌داریم.

روحش شاد یادش گرامی

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران پیام تسلیت