خرید محصولات کویر موتور (جشنواره طلایی زمستانه)

پیرو تمدید تفاهم نامه صورت گرفته، خرید محصولات کویر موتور (جشنواره طلایی زمستانه) به صورت نقد و اقساط برای کلیه کارکنان شاغل و بازنشسته فراهم شد.
خرید محصولات کویر موتور (جشنواره طلایی زمستانه)

‌‌‌‌‌‌‌پیرو اطلاعیه خرید اقساطی محصولات کویر موتور طی نامه شماره ۹۳۳۰۵۷۵‬ به پیوست اطلاعیه جشنواره طلایی زمستانه (از تاریخ ۰۲/‏۱۰/‏۱۴۰۲‬ لغایت ۲۸/‏۱۲/‏‏۱۴۰۲)‬ محصولات شرکت مذکور به حضور تقدیم می‌گردد، همکاران محترم پس از مطالعه اطلاعیه پیوست و بهره برداری از گزینه‌های تشویقی فروش ویژه جشنواره طلایی زمستانه با رعایت تمامی شرایط مندرج در اطلاعیه شماره ۹۳۳۰۵۷۵ مورخ ۰۵/‏۰۲/‏۱۴۰۲‬ مندرج در نامه پیرو (جهت یاد آوری به شرح ذیل) اقدام به ارسال درخواست صدور معرفی نامه نمایند.

شرایط اخذ معرفی نامه

- کلیه همکاران محترم اعم از کارمندان و اعضای هیأت علمی شاغل (رسمی، پیمانی و قراردادی) می‌توانند درخواست خود را با پیوست تصویر آخرین حکم کارگزینی از طریق سیستم اتوماسیون اداری به صورت نامه مستقل خطاب به آقای سید صدرالدین حسینی (اداره کل رفاه و سلامت کارکنان) ارسال فرمایند.

تبصره: همکاران محترم شاغل شرکتی می‌بایستی درخواست خود را با تأیید و امضا مسئول امور اداری واحد مربوطه با پیوست آخرین قرارداد شرکت طرف قرارداد با دانشگاه به صورت نامه مستقل خطاب به جناب آقای سید صدرالدین حسینی (اداره کل رفاه و سلامت کارکنان) ارسال فرمایند.

- کلیه همکاران محترم بازنشسته درخواست مکتوب خود را خطاب به آقای سید صدرالدین حسینی (اداره کل رفاه و سلامت کارکنان) با ذکر نام و نام خانوادگی + کد ملی + شماره تلفن همراه بانضمام آخرین حکم بازنشستگی به دبیرخانه سازمان مرکزی دانشگاه ارائه نمایند.

‌‌‌‌‌‌‌

تذکر: از ارسال درخواست مستقیم خطاب به مدیر کل رفاه و سلامت کارکنان و یا سایر همکاران این اداره کل خودداری فرمائید.

‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران