پیش فروش آپارتمان در شهرستان بابل

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۱ کد : ۳۸۸۷۹ اخبار برگزیده مسکن کارکنان
پیرو پیشنهاد واصل شده به اداره کل رفاه وسلامت کارکنان دانشگاه ،شرایط پیش فروش آپارتمان در شهرستان بابل اعلام شد.
پیش فروش آپارتمان در شهرستان بابل

پیرو پیشنهاد واصل شده به این اداره کل با عنوان پیش فروش آپارتمان در شهرستان بابل؛ شرایط ارائه شده به شرح ذیل می‌باشد.

همکاران محترم متقاضی خرید می‌توانند فرم ذیل این اطلاعیه را پس از دانلود – تکمیل نموده و از تاریخ شنبه ۱۷/‏۱۰/‏۱۴۰۲ به مدت یک هفته به اداره کل رفاه و سلامت کارکنان تحویل نمایند.

تذکر: به جهت تصمیم در حد نصاب و تنظیم تفاهم نامه با فروشنده، همکاران محترم پس از بررسی و اطمینان کامل از تصمیم خرید اقدام به پر کردن فرم درخواست و تحویل نمایند. شرایط پروژه به شرح ذیل می‌باشد:
۱- مدت زمان تحویل پروژه ۱۵ ماه
۲- متراژ واحد های مسکونی حدود ۸۵ متر مربع یک شکل، یک تیپ بصورت دوخواب
۳- فاصله تا دریا ۲۰ دقیقه و فاصله تا جنگل ۲۰ دقیقه
۴- کل متراژ زمین پروژه حدود ۱۶۴۰ متر مربع
۵- تعداد ۶ بلوک که هرکدام ۱۰ واحد طبقه هر طبقه دو واحد) و مجموعاً ۶۰ واحد
۶- دارای پارک، فضای سبز، باشگاه بدنسازی، نگهبانی و کافی شاپ بصورت مشاعات به متراژ حدود ۶۰۰ متر مربع
۷- پارکینگ ۱ طبقه زیر زمین با ظرفیت ۷۰ خودرو
۸- قیمت هر متر مربع ۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و هر واحد حدود ۲۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال بوده
۹- ۴۰ درصد مبلغ به عنوان پیش پرداخت و مابقی در طی ۱۲ ماه بصورت ۴ قسط با فاصله ۳ ماهه برابر با ۴ فقره چک
۱۰- همزمان با انعقاد قرارداد و دریافت مبلغ پیش پرداخت ۱ نسخه از کپی سند و پروانه و نقشه واحد انتخابی مورد نظر تحویل خریدار می‌گردد
۱۱- یک فقره چک ضمانت از طرف فروشنده جهت تحویل ملک و انتقال سند به ارزش ملک به دانشگاه به امانت تحویل می‌گردد)
۱۲- داور تأیید ساخت و انجام عملیات ساختمان نماینده دانشگاه می‌باشد.
۱۳- ساختمان‌های فوق (واحد های موصوف) بصورت بدون کابینت، پکیج و شیرآلات تحویل می‌گردد و در صورت تقاضای خریدار جهت نصب هزینه آن بطور جداگانه به عهده خریدار می‌باشد
۱۴- نشانی پروژه: پلاک ثبتی ۴/۳۱۶۶ شهرستان بابل کمربندی غربی - بعد از آرامگاه گله محله – کوچه اریحی چهارده – آخرین کوچه سمت چپ.

لوکیشن ملک مورد نظر: https://maps.app.goo.gl/K9G6LeCa24YncsXHA

جهت اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۱۳۱۴۹۳۰۰ تماس حاصل فرمائید

*جهت تکمیل فرم درخواست اینجا را کلیک نمائید.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران