برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات تا تاریخ ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۲

به اطلاع می رساند با هماهنگی‌های صورت گرفته اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران با شرکت‌های مختلف خصوصی، نمایشگاه عرضه محصولات در اسفندماه ۱۴۰۲، برگزار می گردد.
برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات تا تاریخ ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۲

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌احتراماً با عنایت به پیگیری و درخواست کارکنان محترم و در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز این اداره کل در نظر دارد طبق هماهنگی به عمل آمده با شرکت‌های مختلف نسبت به برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات از روز یکشنبه مورخ: ۱۳/‏۱۲/‏۱۴۰۲‬ لغایت چهارشنبه مورخ: ۱۶/‏۱۲/‏۱۴۰۲‬ از ساعت ۹ صبح لغایت ۱۶ در محل باشگاه دانشگاه واقع در خیابان ۱۶ آذر، نرسیده به خیابان انقلاب، پردیس مرکزی، به شرح ذیل اقدام نماید. لازم به ذکر است همکاران محترم بازنشسته نیز می‌توانند از نمایشگاه بازدید و خرید نمایند.

۱- عرضه انواع بیمه عمر و سرمایه گذاری با تخصیص مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان وام بانکی (طی یک روزبعد از تکمیل مدارک و ثبت نام قطعی) توسط کارگزاری بیمه، بدون نیاز مراجعه به بانک و انتقال به حساب ذخیره بیمه‌ای متقاضیان و غیر قابل برداشت تا پایان اقساط، توسط کارگزاری رسمی بیمه مرکزی کد ۲۲۷ و برخوردار شدن از اندوخته‌ای قابل توجه و برقراری حقوق مستمری بعد از پایان اقساط ۵ ساله
۲- عرضه برخط کالاهای شرکت کیمیا آنلاین در حوزه لوازم خانگی و تجهیزات دیجیتال (شامل انواع لوازم خانگی، تلفن همراه، کامپیوتر و لوازم جانبی آن، تبلت و لپ تاپ (با بهره مند شدن از تسهیلات قرض الحسنه بانک مهر ایران).
۳- ظروف آشپزخانه.
۴- لوازم خانگی هیوندای با اقساط ۱۰ ماهه و سود ۱ درصد ماهانه بدون پیش پرداخت توسط گروه شرکتهای فرین.
۵‌‌‌‌‌‌‌- صنایع غذایی فومن به تعداد محدود (انواع چای طبیعی، دم نوش های گیاهی و روغن زیتون).
۶- عرقیات گیاهی و سوغات شهر کرد و اصفهان (گز، پولکی و بادام).
۷- محصولات طبیعی زنبورعسل (انواع عسل، ژل رویال، بره موم، گرده گل و انواع شمع طبیعی ساخته شده از موم زنبور عسل).
۸- انواع زعفران، زرشک و هل خراسان جنوبی.
۹- انواع پسته تولیدی مزرعه دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان (تعاونی کارکنان).
۱۰- محصولات غذایی و خانگی تولیدی بازنشستگان دانشگاه از طریق کانون بازنشستگان دانشگاه تهران.
۱۱- مستقیم انواع برنج مزارع شمال کشور با اقساط ۴ تا ۵ ماهه.
۱۲- شیرینی جات کرمانشاه.
۱۳- شیرینی جات قزوین.
۱۴- لوازم یدکی خودروهای داخلی.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع