پیش ثبت نام فرزندان در مهدکودک دانشگاه تهران، زمان پذیرش،شهریور و مهر ۱۴۰۳

اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران در خصوص ثبت نام فرزندان کارکنان در مهدکودک دانشگاه تهران اطلاعیه ای صادر نمود.
پیش ثبت نام فرزندان در مهدکودک دانشگاه تهران، زمان پذیرش،شهریور و مهر ۱۴۰۳

احتراماً، پیرو نامه شماره ۱۸۲۷۷۲/‏۱۵۷‬ مورخ ۰۴/‏۰۷/‏۱۴۰۲‬ به استحضار می‌رساند"مهدکودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران" در نظر دارد با اولویت ثبت نام از فرزندان کارمندان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان گرامی دانشگاه تهران نسبت به تکمیل ظرفیت اقدام نماید. لذا متقاضیان محترم می‌توانند حداکثر تا تاریخ ۳۱/‏۰۲/‏۱۴۰۳‬ با مراجعه به مهدکودک واقع در خیابان ۱۶ آذر، خیابان ادوارد براون نسبت به ثبت نام اقدام فرمایند. بدیهی است پس از تاریخ مذکور و در صورت وجود ظرفیت خالی، از سایر متقاضیان (خارج از دانشگاه) ثبت نام به عمل خواهد آمد.

لازم به ذکر است طبق مصوبه هیأت امنای محترم مهدکودک، در آبان ماه سال گذشته شهریه مهدکودک با صبحانه و نهار گرم، ماهیانه مبلغ ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال تعیین گردید که در صورت تغییر آن در سال جاری به استحضار والدین گرامی خواهد رسید.

‌‌‌‌‌‌‌

شماره تلفن‌های مهدکودک: ۶۱۱۱۳۹۰۵ و ۶۱۱۱۳۹۰۶

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران