ثبت نام کاروان کربلای معلی(اطلاعیه شماره ۲)

۲۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۹ کد : ۴۰۷۶۷ اخبار برگزیده اطلاعیه ها و بخشنامه ها
پیرو اطلاعیه قبلی، مبلغ تسهیلات و وام پرداختی جهت سفر زیارتی کارکنان و اعضای هیأت علمی شاغل به کربلای معلی اعلام شد.
ثبت نام کاروان کربلای معلی(اطلاعیه شماره ۲)

پیرو اطلاعیه شماره ۹۹۹۹۶۹۱ مورخ ۱۶/‏۰۱/‏۱۴۰۳‬ به جهت تسهیل و امکان بهره مندی بهتر همکاران محترم از سفر معنوی عتبات عالیات و زیارت اهل بیت؛ پرداخت تسهیلات و وام پرداختی جهت این سفر تا سقف ۳۰ میلیون تومان برای همکاران محترم به نسبت هزینه اعلامی کاروان هوایی از طرف سازمان حج و زیارت (برای سفر هوایی تا یک نفر تا سقف مبلغ کامل هزینه کاروان و برای دو نفر و بیشتر سی میلیون تومان - برای سفر زمینی تا یک نفر تا سه نفر تا سقف کامل مبلغ هزینه کاروان و برای سه نفر و بیشتر سی میلیون تومان) برای همکاران انجام خواهد شد.

جهت اطلاع از اطلاعات و نرخ هزینه هر کاروان می‌توانید با عضویت در کانال اطلاع رسانی پیام رسانه‌ای: ایتا و بله و یا شماره تلفن همراه ۵۳۳۰ ۹۴۰ ۰۹۹۹ تماس حاصل فرمائید.

مدارک و مراحل ثبت نام:

• پر کردن فرم درخواست ثبت نام در کاروان (پیوست)
  • پر کردن فرم قرارداد کارگزار مجری (پیوست)
  • ارائه تصویر آخرین حکم کارگزینی الزامی است
  • ارائه تصویر گذرنامه بین المللی معتبر با شش ماه اعتبار از تاریخ اعزام الزامی است
  • یک قطعه عکس جدید پشت نویسی شده برای هریک از زائرین
  • پیش ثبت نام و پرداخت مبلغ ما به التفاوت مبلغ کاروان تا تسهیلات بانکی
  • عدم ممنوع الخروجی (به هر علت) و اجازه خروج از کشور برای مشمولین خدمت سربازی فرزندان و یا همراهان نظامی به عهده متقاضی می‌باشد
  • مدارک و فرم‌های پیوست در ساعت اداری جهت تحویل به اداره کل رفاه واقع در سازمان مرکزی (آقای سید صدرالدین حسینی) مراجعه نمایند.‌‌‌‌
  • جهت دانلود فرم‌های مورد نیاز اینجا را کلیک نمائید.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران