بازدید از باغ گیاه شناسی ملی ایران و مجموعه تفریحی ارم سبز

به اطلاع می‌رساند پیرو توافق صورت گرفته، کلیه همکاران دانشگاه می‌توانند با ارائه کد تخفیف و کارت پرسنلی معتبر، از باغ گیاه شناسی ملی ایران و مجموعه تفریحی ارم سبز بازدید نمایند.
بازدید از باغ گیاه شناسی ملی ایران و مجموعه تفریحی ارم سبز

‌‌‌‌‌‌‌احتراماً، به استحضار می‌رساند به منظور گذران اوقات فراغت همکاران گرامی و خانواده ارجمند آنها، هماهنگی لازم با باغ گیاه شناسی ملی ایران و مجموعه تفریحی ارم سبز (شهربازی و باغ وحش) از سوی این اداره کل صورت گرفته است. لذا اعضای محترم هیأت علمی‬ و‬ کارکنان گرامی می‌توانند‬ با شرایط‬ ذیل‬ و با ارائه کارت پرسنلی یا معرفی نامه از باغ گیاه شناسی ملی (برای حداکثر چهار نفر) و با استفاده از کدهای تخفیف از مجموعه تفریحی ارم سبز بازدید و از خدمات آن بهره مند گردند. همکاران گرامی کد تخفیف را از نمایندگان محترم رفاهی واحد محل خدمت دریافت نمایند. مسئولین محترم رفاهی واحدها نیز می‌توانند از تاریخ این نامه جهت دریافت کد تخفیف به اداره کل رفاه و سلامت (اداره تعاون و خدمات رفاهی) مراجعه فرمایند.
لازم به ذکر است مجموعه تفریحی ارم سبز منحصراً در قبال استفاده و اتمام کدهای تخفیف، مجدداً نسبت به صدور و جایگزینی آن اقدام خواهد نمود؛ لذا تاکید می‌گردد فقط همکاران محترمی که قصد استفاده قطعی از مجموعه را دارند نسبت به دریافت کد اقدام نمایند.

خواهشمند است دستور فرمائید مراتب به نحو مقتضی اطلاع رسانی گردد.

خدمات باغ گیاه شناسی ملی ایران

مدت تفاهم نامه ۱۰/‏۰۳/‏۱۴۰۲‬ لغایت ۲۹/‏۱۲/‏۱۴۰۳

• بازدید کارکنان شاغل: ۰۰۰/‏۲۰۰ ریال
  • بازدید کارکنان بازنشسته: ۰۰۰/‏۱۷۰ ریال‌‌‌‌‌‌‌
  • امکان استفاده از پارکینگ رایگان
  • امکان استفاده از بوفه و رستوران با تعرفه ویژه

آدرس: اتوبان تهران‌-کرج، خروجی پیکان شهر، شهرک سرو آزاد، خیابان شهید علی گودرزی، بلوار باغ گیاه‌شناسی ملی ایران‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌مجموعه تفریحی ارم سبز (شهر بازی و باغ وحش)

مدت‬ تفاهم نامه ۱۰/‏۰۳/‏۱۴۰۳‬ لغایت ۳۱/‏۰۶/‏۱۴۰۳

• میزان ۲۰ درصد افزایش اعتبار در استفاده از دستگاه‌های شهربازی‌های یک، دو و سه به همراه دریاچه قایقرانی کلیه ایام هفته.
  • میزان ۲۰ درصد افزایش اعتبار در استفاده از دستگاه‌های قلعه شادی کلیه ایام هفته.
  • میزان ۲۰ درصد تخفیف در استفاده از بلیط ورودی باغ وحش کلیه ایام هفته.
  • میزان ۲۰ درصد تخفیف در خرید از باغ گل و گیاه، همه روزه.

آدرس: کیلومتر ۴ اتوبان تهران-کرج، بعد از اتوبان شهید ستاری، کنار گذر راست پل اتوبان شهید باکری، مجموعه تفریحی ارم سبز

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران