ثبت نام کاروان کربلای معلی(هوایی)

۲۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۵ کد : ۴۱۹۶۴ اخبار برگزیده اطلاعیه ها و بخشنامه ها
تاریخ اعزام کاروان سفر زیارتی کربلای معلی اعلام شد.
ثبت نام کاروان کربلای معلی(هوایی)
قابل توجه کلیه مدیران - معاونین - کارکنان و اعضا هیأت علمی محترم شاغل دانشگاه تهران

به اطلاع می‌رساند سفرهای کربلا اقساطی و اعزام‌های عتبات عالیات هوایی با همکاری کارگزاری سازمان حج و زیارت و بانک مهر ایران- با تاریخ حرکت ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳ جهت ثبت نام فراهم گردیده است

جهت تسهیل و امکان بهره‌مندی بهتر همکاران محترم از سفر معنوی عتبات عالیات و زیارت اهل بیت؛ پرداخت هزینه سفر همراه با تسهیلات و وام پرداختی تا سقف ۳۰ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد و بازپرداخت ۱۲ ماهه (بدون ضامن) برای همکاران عزیز و خانواده محترم ایشان انجام خواهد شد.
توضیح:
- وام برای اعزام یک نفر به مقدار هزینه کل سفر می‌باشد و برای بیشتر از یک نفر تا سقف ۳۰ میلیون تومان خواهد بود که مابقی هزینه‌ها به عهده خود همکاران عزیز خواهد بود
- هزینه سفر هوایی کاروان درجه الف به
ازا هر نفر حدود ۱۸۸,۵۵۵,۲۶۴ ریال می‌باشد.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌تذکر مهم:

ضمناً در ایام اربعین به این شکل کاروانی برگزار نخواهد شد و اداره کل رفاه مجری کاروان پیاده روی نیست

لذا پیشنهاد می‌گردد عزیزانی که قصد تشرف دارند از این فرصت باقیمانده بهره مند گردند.

(پس از ثبت نام مبلغ قطعی دقیق‌تر با پیامک توسط سازمان حج و زیارت اعلام می‌گردد)
- اخذ وام بنام همکار محترم خواهد بود و معرفی همراه و یا همراهان برای تشرف در این سفر بلا مانع است.
- پرداخت این وام فقط در صورت ثبت نام در کاروان‌های عتبات (کارگزاری سازمان حج و زیارت) در قالب تفاهم نامه بانک مهر و با تأیید کارگزاری مربوطه مبنی بر ثبت نام و اعزام می‌باشد لذا خارج از این موضوع و بخشنامه قبول هرگونه درخواست دریافت وام مقدور نیست.

- شماره موبایل جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر ۵۳۳۰ ۹۴۰ ۰۹۹۹
-کانال‌های ارتباطی در پیام‌رسان ایتا و بله:

ایتا https://eitaa.com/joinchat/3390767750C612b17fb67)

بله https://ble.ir/atabatut )

توضیح: همکاران عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره: ۵۳۳۰ ۹۴۰ ۰۹۹۹ تماس حاصل فرمایند.

مدارک و مراحل ثبت نام

• پر کردن فرم درخواست ثبت نام در کاروان (پیوست)
  • پر کردن فرم تعهد بانک مهر ایران (پیوست)
  • تصویر آخرین حکم کارگزینی الزامی است
  • تصویر گذرنامه بین المللی معتبر با شش ماه اعتبار از تاریخ اعزام الزامی است
  • اسکن یک قطعه عکس جدید برای هریک از زائرین
  • عدم ممنوع‌الخروجی (به هر علت) و اجازه خروج از کشور برای مشمولین خدمت سربازی فرزندان و یا همراهان نظامی به عهده متقاضی می‌باشد

ضمناً همکاران عزیز می‌توانند با هماهنگی و تماس مدارک مربوطه را از طریق پیام‌رسان بله به شماره: ۵۳۳۰ ۹۴۰ ۰۹۹۹ نیز ارسال فرمایند.

پیوست فرم‌های:

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران