فراخوان تکمیل ظرفیت زمین های دماوند(اطلاعیه شماره سه)

تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه تهران، با هدف ثبت نام در فروش قطعات ۲۰۰ متری زمین در دماوند، اطلاعیه شماره ۳ خود را صادر نمود.
فراخوان تکمیل ظرفیت زمین های دماوند(اطلاعیه شماره سه)

((قابل توجه کلیه کارکنان گرامی و اعضای محترم هیأت علمی، رؤسا و معاونین محترم پردیس‌ها، دانشکدگان، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی))

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
احتراماً، نامه شماره ۹۹۹۰۹ مورخ ۰۱/‏۰۵/‏۱۴۰۳‬ تعاونی مسکن شماره ۳ کارکنان دانشگاه تهران منضم به فراخوان تکمیل ظرفیت ثبت نام زمین در دماوند جهت استحضار ارسال می‌گردد. متقاضیان پس از مطالعه شرایط و حداکثر تا تاریخ ۱۵/‏۰۵/‏۱۴۰۳‬ با همراه داشتن تصویر شناسنامه، کارت ملی و حکم کارگزینی می‌توانند به دفتر تعاونی مسکن واقع در بلوار کشاورز، خیابان وصال شیرازی، کوچه دکتر اسلامی ندوشن (شاهد سابق)، پلاک ۸، طبقه دوم، واحد ۳ مراجعه فرمایند. ضمناً شماره تلفن‌های ۸۸۹۶۶۷۷۰ و ۸۸۹۶۶۸۴۹ تعاونی در صورت نیاز به کسب اطلاع بیشتر اعلام می‌گردد.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران