برگزاری مراسم روزجهانی کودک و افتتاحیه پیش دبستانی مهدکودک دانشگاه تهران

مراسم افتتاحیه پیش دبستانی و روز جهانی کودک برگزار شد.
برگزاری مراسم روزجهانی کودک و افتتاحیه پیش دبستانی مهدکودک دانشگاه تهران

همزمان با روز جهانی کودک، مهدکودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران با پذیرش اولین دوره کودکان در رده سنی ۶-۵ سال فعالیت کلاس‌های پیش دبستانی خود را آغاز نمود. لازم به ذکر است این مهدکودک به پیشنهاد اداره کل رفاه و سلامت کارکنان و موافقت هیأت رئیسه دانشگاه تهران و با همت خیر نیک‌اندیش جناب آقای دکتر عباس مصلی نژاد ساخته و تجهیز شد و در آبان ماه ۱۴۰۲ افتتاح و با حضور کودکان و مربیان مورد بهره برداری قرار گرفت.

مهدکودک و پیش دبستانی دانشگاه تهران این روز را به تمام کودکان کشور عزیزمان ایران به ویژه کودکان عزیز مهدکودک و پیش دبستانی دانشگاه تبریک می‌گوید.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جهت مشاهده تیزر برنامه اینجا را کلیک نمائید.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران