بازدید از باغ پرندگان تهران

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۹ کد : ۴۳۷۷۲ اخبار برگزیده اداره خدمات رفاهی
به اطلاع می‌رساند پیرو توافق صورت گرفته، کلیه همکاران دانشگاه می‌توانند با ارائه کارت پرسنلی یا معرفی نامه، از باغ پرندگان تهران بازدید نمایند.
بازدید از باغ پرندگان تهران

به اطلاع می‌رساند بر اساس تفاهم نامه فی مابین این اداره کل و مجموعه باغ پرندگان تهران، اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان گرامی و خانواده ارجمند آنها می‌توانند تا پایان سال جاری، با ارائه کارت پرسنلی یا معرفی نامه، از خدمات این مجموعه با شرایط تخفیفی ذیل استفاده‬ نمایند.

-پنجاه درصد تخفیف روی بلیت‌های ورودی روزهای غیر تعطیل (شنبه تا چهارشنبه)

-سی درصد تخفیف برای روزهای پنجشنبه‌

- پانزده درصد تخفیف برای جمعه‌ها و تعطیلات رسمی

آدرس: بزرگراه شهید بابایی شرق، بعد از خروجی هنگام، لاین کندرو شهرک امید، خیابان کوهستان.

• شماره تماس: ۰۲۱۷۷۰۷۵۲۱۴-‌‌‌ ۰۲۱۷۷۰۷۵۲۱۰-‌‌‌‌‌‌‌ ۰۹۹۱۷۴۹۹۳۸۵
-وب سایت: https://tehranbirdsgarden.com/

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران