اطلاعیه نشست نمایندگان رفاهی دانشگاه تهران در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۸۳۵۹ اخبار برگزیده اطلاعیه ها و بخشنامه ها

نشست مسئولین و نمایندگان رفاهی دانشگاه تهران، روز سه شنبه ۱۴ اسفند ماه ۹۷ به میزبانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد. دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با ابراز خرسندی از حضور نمایندگان رفاهی دانشگاه تهران در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، توجه به معیشت و رفاه کارکنان را بسیار مهم تلقی کرده و توصیه کردند که به امکانات داخل واحدهای دانشگاه توجه بیشتری بشود تا جهت ارائه خدمات بهتر در اختیار کارکنان قرار گیرد. رئیس پردیس توجه به پتانسیل‌ها و استفاده از امکانات موجود و همچنین به اشتراک گذاشتن این امکانات با سایر واحدهای دانشگاه را یکی از راه‌هایارائه خدمات رفاهی به کارکنان برشمردند. در ادامه نشست، دکتر علیرضا طلایی حسنلویی معاون اداری و مالی پردیس هم در سخنانی ضمن خیر مقدم به نمایندگان رفاهی دانشگاه، نیروی انسانی را در موفقیت‌های دانشگاه تهران بسیار حائز اهمیت و تأثیرگذار خواندند و گفتند: بدون شک وقتی به عظمت و جایگاه دانشگاه تهران پرداخته می‌شود نقش نیروی انسانی دلسوز و با تلاش و با انگیزه در آن کاملاً مشهود است. ایشان با اشاره به تمهیدات متنوع و منسجم جهت تضمین کیفیت و افزایش کارایی کارکنان اشاره کرده و جایگاه خدمات امور رفاهی را در بین این تمهیدات بسیار مهم، استراتژیکی و با اهمیت خواندند و افزودند خدمات رفاهی، منزلت اجتماعی را به دنبال دارد و منزلت اجتماعی منجر به سلامت جامعه خواهد شد. در ادامه جلسه، مهندس گودرزی مدیر کل امور رفاهی دانشگاه تهران، توسعه خدمات رفاهی در حوضه‌های مختلف با بهره‌مندی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل را از محورهای اصلی فعالیت اداره کل رفاهی خوانده و به اهتمام و ضرورت جدی برای نیل به این موضوع اشاره کردند. ایشان تقدیم خدمات به مجموعه دانشگاه تهران را یک اصل دانسته و گفتند: تلاش می‌کنیم تا تقدیم خدمات در کنار محدودیت‌های موجود با اهتمام بیشتری میسر گردد.

مهندس گودرزی سامانه‌ای کردن خدمات رفاهی را جهت تسریع و تصریح ارائه خدمات به کارکنان محترم دانشگاه تهران برشمردند. در ادامه این نشست نمایندگان رفاهی واحدهای دانشگاه تهران و مسؤلین و کارشناسان شرکت سهامی بیمه ایران گزارشی از عملکرد خود ارائه نمودند. این نشست با پرسش و پاسخ حاضرین به کار خود پایان داد. نمایندگان رفاهی واحدهای دانشگاه تهران در پایان این نشست از موزه جانور شناسی پردیس بازدید کردند.