اعطای تسهیلات بانک ملت به همکاران دانشگاه با نرخ ۱۵ درصد

در پی توافق اداره کل امور رفاهی با بانک ملت، ارائه تسهیلات مالی به همکاران ارجمند دانشگاه فراهم گردید.
اعطای تسهیلات بانک ملت به همکاران دانشگاه با نرخ ۱۵ درصد

با توجه به پیگیری‌های به عمل آمده و توافق حاصله با بانک ملت و در راستای ادامه ارائه تسهیلات مقرر گردیده با شرایط ذیل و در بازه زمانی مشخص، همکاران ارجمند متقاضی نسبت به ارسال تقاضا و تکمیل مدارک اقدام لازم به عمل آورند.

متقاضیان گرامی قبل از ارسال تقاضا حتماً نکات ذیل را مد نظر داشته باشند:

• نداشتن مانده بدهی در قالب کارت اعتباری در هیچیک از بانک‌های شبکه بانکی کشور (مربوط به تسهیلات ردیف یک)
  • نداشتن چک برگشتی و اقلام معوق نزد سیستم بانکی کشور
  • عدم پذیرش ضمانت متقابل بین متقاضی تسهیلات و ضامنین
  • صرفاً امکان استفاده از یک نوع تسهیلات چهارگانه مقدور است.
  • همکاران گرامی که طی یک سال گذشته از بانک ملت تسهیلات با نرخ ۱۵% دریافت کرده باشند مشمول تسهیلات این مرحله نمی شوند.

متقاضیان ارجمند در صورت داشتن شرایط لازم (مندرج در پیوست‌های مربوطه) تقاضای خود را از طریق اتوماسیون اداری یا نامه مکتوب و مشخص نمودن ردیف تسهیلات مورد نظر مطابق جدول فوق به اداره کل امور رفاهی ارسال نمایند.

همکاران محترم با ملاحظه رونوشت معرفی نامه صادره توسط اداره کل امور رفاهی می‌توانند جهت دریافت اصل معرفی نامه به دبیرخانه سازمان مرکزی مراجعه و به همراه مدارک لازم به بانک ملت شعبه دانشگاه مراجعه نمایند.

نکته مهم: لازم به ذکر است با توجه به ایام پایانی سال؛ صدور معرفی نامه توسط دانشگاه تا تاریخ ۲۰/‏۱۲/‏۹۹‬ انجام خواهد شد و متقاضیان ارجمند نیز برای تحویل کامل مدارک به بانک صرفاً تا تاریخ ۲۳/‏۱۲/‏۹۹‬ مهلت دارند.

فایل‌های پیوست را از اینجا دانلود نمائید

شماره یک شماره دو

‌‌‌‌شماره سه شماره چهار

شرایط و میزان پرداخت تسهیلات بانک ملت شعبه دانشگاه