با هدف ارائه خدمات رفاهی مناسب و تسهیلات خرید به همکاران محترم دانشگاه تهران

انعقاد تفاهم نامه با شرکت کارخانجات ریسندگی و بافندگی پوشاک جامعه

بر اساس تفاهم نامه فی مابین اداره کل امور رفاهی با شرکت کارخانجات ریسندگی و بافندگی جامعه، امکان خرید از فروشگاههای جامعه با شرایط ویژه فراهم شد.

بر اساس تفاهم نامه فی‌مابین با " شرکت کارخانجات ریسندگی و بافندگی جامعه"، همکاران محترم می‌توانند نسبت به خرید انواع پوشاک از قبیل کت و شلوار، کت تک، پالتو، پیراهن، مانتو و شلوار، شلوار کتان، کاپشن و… از فروشگاه‌های جامعه با شرایط ذیل اقدام نمایند:

۱- خرید با اقساط ۵ ماهه بدون پیش پرداخت و بدون کارمزد با ارائه یک فقره چک از سوی خریدار.

۲- خرید با اقساط ۵ ماهه با ۳۰% درصد پیش پرداخت و بدون کارمزد، پس از محاسبه ۵% تخفیف در قیمت کالا با ارائه یک فقره چک.

۳- خرید نقدی با اعمال ۲۰% تخفیف.

همکاران ارجمند می‌توانند با ارائه کارت پرسنلی و کارت ملی یا معرفی نامه، با مراجعه به شعب فروشگاه به آدرس‌های ذیل نسبت به خرید اقدام نمایند. همچنین برای کسب اطلاعات تکمیلی به وب سایت شرکت به نشانی: https://jamee.co مراجعه یا با شماره تلفن‌های فروشگاه تماس حاصل فرمایند.

شعب فروشگاه پوشاک جامعه:
‌ ‌‌‌‌۱- فروشگاه قائم مقام: میدان هفت تیر، ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی، پلاک ۳۵ - تلفن تماس: ۸۸۳۲۱۸۶۵
۲- فروشگاه ولیعصر: پایین‌تر از میدان ولیعصر، روبروی وزارت دادگستری، ابتدای کوچه ولدی، پلاک ۱ - تلفن تماس: ۸۸۹۴۳۰۰۰
۳- فروشگاه پیروزی: خیابان پیروزی، ایستگاه صد دستگاه، پلاک ۵۱۲ - تلفن تماس: ۳۳۳۰۰۳۶۰

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران تسهیلات خرید