اعلام شماره شرکت سامانتل جهت فعال سازی سیم کارت های اهدائی به فرزندان ممتاز خانواده بزرگ دانشگاه تهران

شماره تماس شرکت سامانتل، جهت فعال سازی سیم کارت های اهدائی به فرزندان ممتاز کارکنان اعلام شد.

احتراماً، پیرو بخشنامه‌های شماره ۲۹۲۰۵۴/‏۱۵۷ مورخ ۲۷/‏۱۰/‏۱۴۰۰‬ و شماره ۲۷۵۵۸۶/‏۱۵۷‬ مورخ ۱۲/‏۱۰/‏۱۴۰۰‬ در خصوص اهدا جوایز فرزندان ممتاز همکاران محترم دانشگاه تهران به استحضار می‌رساند فرم‌های تکمیل شده واصله به منظور استفاده از سیم کارت تلفن همراه (هدیه اداره کل امور رفاهی) به شرکت سامانتل ارسال و ثبت آن در سامانه شرکت جهت راه اندازی خط در دست اقدام می‌باشد. لذا چنانچه تا پایان هفته جاری سیم کارتهای مشترکین گرامی فعال نشد؛ می‌توانند تصویر پشت و روی کارت ملی خود را به شماره: ۰۹۹۹۹۹۰۰۰۳۳ از طریق فضای مجازی (پیام رسان واتساپ) ارسال نمایند.
همچنین همکاران ارجمندی که تاکنون فرم مربوطه را تکمیل نکرده‌اند، می‌بایست در اسرع وقت نسبت به تکمیل فرم اقدام و تصویر پشت و روی آن را همراه پشت و روی کارت ملی به شماره مذکور ارسال نمایند. مجدداً یادآوری می‌شود در صورت عدم تمایل به استفاده از سیم کارت سامانتل، ضروری است سیم کارت به این اداره کل عودت داده شود.

‌‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران جشنواره تقدیر