فراخوان پروژه مسکن(پروژه آزادگان ۳) بخش نیکنامده لواسان

تعاونی مسکن شماره ۳ کارکنان دانشگاه تهران، با هدف ثبت نام در پروژه آزادگان ۳، واقع در بخش نیکنامده شهر لواسان، اطلاعیه ای صادر نمود.
فراخوان پروژه مسکن(پروژه آزادگان ۳) بخش نیکنامده لواسان

*قابل توجه کلیه کارکنان گرامی و اعضای محترم هیأت علمی، رؤسا و معاونین محترم پردیس‌ها، دانشکده‌ها، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی*

احتراماً، عطف به نامه شماره ۳۷۳۲۲۷ مورخ ۲۷/‏۱۲/‏۱۴۰۱‬ مدیرعامل محترم تعاونی مسکن شماره ۳ کارکنان دانشگاه تهران، به پیوست فراخوان ثبت نام در پروژه آزادگان ۳، واقع در بخش نیکنامده شهر لواسان، جهت استحضار تقدیم می‌گردد. شایان ذکر است به دلیل همزمانی ارسال فراخوان با تعطیلات نوروز، مهلت ثبت نام در پروژه مذکور تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ می‌باشد.

متقاضیان پس از مطالعه شرایط پیوست، جهت ثبت نام به دفتر تعاونی مسکن واقع در خیابان وصال شیرازی، کوچه دکتر اسلامی ندوشن (شاهد سابق)، پلاک ۸ واحد ۲ مراجعه و یا جهت کسب اطلاع بیشتر با شماره تلفن: ۸۸۹۶۶۷۷۰ تماس حاصل نمایند. خواهشمند است دستور فرمائید مراتب به نحو مقتضی به اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان گرامی آن واحد اطلاع رسانی گردد.

‌‌‌‌جهت دریافت شرایط ثبت نام اینجا را کلیک نمائید.

‌‌‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع