فراخوان ثبت نام تکمیل ظرفیت پروژه نیکنامده لواسان - تعاونی مسکن شماره ۳ کارکنان دانشگاه تهران

با هدف ثبت نام در پروژه آزادگان، تعاونی مسکن شماره ۳ کارکنان دانشگاه تهران، ، اطلاعیه (شماره ۲) صادر نمود.

* قابل توجه کلیه کارکنان گرامی و اعضای محترم هیأت علمی، رؤسا و معاونین محترم پردیس‌ها، دانشکده‌ها، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی*

احتراماً، پیرو نامه شماره ۹۲۹۲۵۸۹ مورخ ۱۴/‏۰۱/‏۱۴۰۱‬ با موضوع فراخوان تعاونی مسکن شماره ۳; کارکنان دانشگاه تهران جهت ثبت نام در پروژه مسکن آزادگان ۳؛ واقع در منطقه نیکنامده لواسان، به پیوست اطلاعیه ثبت نام تکمیل ظرفیت پروژه مذکور جهت استحضار تقدیم می‌گردد. خواهشمند است دستور فرمائید مراتب به نحو مقتضی به اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان گرامی آن واحد اطلاع رسانی گردد.
متقاضیان پس از مطالعه شرایط پیوست می‌توانند جهت ثبت نام به دفتر تعاونی مسکن واقع در خیابان وصال شیرازی، کوچه دکتر اسلامی ندوشن (شاهد سابق)، پلاک ۸ واحد ۲ مراجعه و یا جهت کسب اطلاع بیشتر با شماره تلفن ۸۸۹۶۶۷۷۰ تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع