راهنمای درخواست وام و عضویت صندوق رفاه دانشگاه تهران

۱۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۷ کد : ۳۴۸۹۹ اخبار برگزیده واحد وام وتسهیلات مالی
کلیه کارکنان گرامی و اعضای محترم هیأت علمی جهت درخواست وام و عضویت صندوق رفاه دانشگاه به سامانه جامع اداری و مالی دانشگاه تهران مراجعه فرمایند.
راهنمای درخواست وام و عضویت صندوق رفاه دانشگاه تهران

کلیه کارکنان گرامی و اعضای محترم هیأت علمی جهت درخواست وام و عضویت در صندوق رفاه دانشگاه تهران (پس از مطالعه راهنمای پیوست) از طریق احراز هویت مرکزی وارد سامانه جامع اداری و مالی دانشگاه تهران شده و درخواست خود را ثبت نام نمایند. همکاران گرانقدر می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های: ۶۱۱۱۳۰۰۵-۶۱۱۱۳۰۰۶ (واحد وام و تسهیلات مالی دانشگاه) تماس حاصل فرمایند.

شرایط وام صندوق رفاه کارکنان:

۱. مبلغ وام صندوق رفاه کارکنان حداکثر سه برابر موجودی و تا سقف ۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال.

۲. دوره بازپرداخت: ۳۰ ماهه.

۳. اقساط ماهیانه: ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال (یک میلیون و پانصد هزار تومان).

* همکاران محترمی که بیمه بازنشستگی آنان تأمین اجتماعی می‌باشد، و سابقه بالای ۲۸ سال دارند، نمی‌توانند متقاضی و ضامن وام شوند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع