فرم نظرسنجی بیمه درمان تکمیلی دانشگاه تهران

با هدف پیگیری و بهبود فعالیت‌های واحد بیمه اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران، فرم نظرسنجی بیمه درمان تکمیلی دانشگاه تهران تا تاریخ ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۲ فعال می باشد.
فرم نظرسنجی بیمه درمان تکمیلی دانشگاه تهران

قابل توجه کلیه همکاران محترم، رؤسا و معاونین محترم دانشکده گان، دانشکده‌ها، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی دانشگاه تهران

احتراماً به استحضار می‌رساند کلیه اطلاعات این فرم به منظور اطلاع از میزان رضایت مندی و عدم رضایت مندی شما عزیزان جهت پیگیری و بهبود فعالیت‌های واحد بیمه اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران طراحی شده است. خواهشمند است با ارائه پیشنهادات و انتقادات ارزشمند خود در (فرم نظرسنجی در لینک مربوطه) ما را در افزایش کیفیت ارائه خدمات بیمه تکمیلی یاری فرمائید.
آخرین مهلت تکمیل و ارسال فرم نظرسنجی: ۱۴۰۲/۰۵/۲۰
جهت تکمیل فرم نظرسنجی بیمه تکمیلی
اینجا را کلیک نمائید

با تشکر