فراخوان ثبت نام فروش قطعات ۲۰۰ متری زمین در دماوند

تعاونی مسکن شماره ۳ کارکنان دانشگاه تهران، با هدف ثبت نام در فروش قطعات ۲۰۰ متری زمین در دماوند، اطلاعیه ای صادر نمود.
فراخوان ثبت نام فروش قطعات ۲۰۰ متری زمین در دماوند

قابل توجه معاونین محترم، رؤسای گرامی دانشکدگان، دانشکده‌ها، مراکز، مؤسسات و مدیران کل محترم حوزه‌های ستادی دانشگاه

احتراماً، نامه شماره ۰۰۹۸۶۶۳ مورخ ۰۶/‏۰۳/‏۱۴۰۳‬ تعاونی مسکن شماره ۳ کارکنان دانشگاه تهران منضم به فراخوان ثبت نام فروش قطعات ۲۰۰ متری زمین در دماوند جهت استحضار ارسال می‌گردد. متقاضیان پس از مطالعه شرایط و حداکثر تا تاریخ ۲۰/‏۰۳/‏۱۴۰۳‬ با همراه داشتن تصویر شناسنامه، کارت ملی و حکم کارگزینی به دفتر تعاونی مسکن واقع در بلوار کشاورز، خیابان وصال شیرازی، کوچه دکتر اسلامی ندوشن (شاهد سابق)، پلاک ۸، طبقه دوم، واحد ۳ مراجعه فرمایند.

لازم به ذکر است به علت محدود بودن تعداد زمین، مبالغ مربوط به حق ثبت‌نام و پیش‌قسط می‌بایست همزمان با ثبت‌نام پرداخت شود و نیز اولویت واگذاری زمین بر اساس موارد مندرج در فراخوان مذکور می‌باشد.

1. جهت مشاهده آدرس لینک محل پروژه آبسرد اینجا را کلیک فرمائید
  2. جهت مشاهده آدرس لینک محل پروژه ورزان اینجا را کلیک فرمائید

ضمناً شماره تلفن‌های ۸۸۹۶۶۷۷۰ و ۸۸۹۶۶۸۴۹ تعاونی در صورت نیاز به کسب اطلاع بیشتر اعلام می‌گردد.
خواهشمند است دستور فرمائید مراتب به نحو مقتضی به اعضای محترم هیأت علمی و کارمندان گرامی آن واحد اطلاع رسانی گردد.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع