۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۰ کد : ۹۴۴۶ اخبار برگزیده
سومین جلسه مدیران کل امور رفاهی و امور مالی دانشگاه با مدیران بانک قرض الحسنه مهر ایران(شعب استان تهران) در تاریخ سه شنبه ۲۶ شهریور ماه ۱۳۹۸ برگزار گردید.

این جلسه در تکمیل مذاکرات دو جلسه گذشته با هدف رسیدن به نقاط مشترک در جهت استفاده از توان حداکثری این بانک قرض الحسنه در ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۲ تا ۴ درصدی به کارکنان محترم دانشگاه تهران در قبال افتتاح و انتقال تعدادی از حساب‌های اداره کل امور رفاهی و امور مالی نزد این بانک برگزار گردید.

خوشبختانه با درایت و تلاش مسئولین محترم این دو اداره کل توافقات خوب و مهمی بین دانشگاه و بانک قرض الحسنه مهر ایران صورت گرفت که در آینده بعد از نهایی شدن به همکاران دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

کلید واژه ها: اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران کارکنان دانشگاه چشم انداز چشم انداز رفاهی