شرکت کارخانجات ریسندگی و بافندگی پوشاک جامعه

۰۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۴ کد : ۱۰۸۵۶ اخبار برگزیده اداره خدمات رفاهی
بر اساس تفاهم نامه فی مابین با شرکت کارخانجات ریسندگی و بافندگی جامعه، همکاران محترم میتوانند نسبت به خرید انواع پوشاک از فروشگاههای جامعه اقدام نمایند.
شرکت کارخانجات ریسندگی و بافندگی پوشاک جامعه

بر اساس تفاهم نامه فی‌مابین با شرکت کارخانجات ریسندگی و بافندگی جامعه، همکاران محترم می‌توانند نسبت به خرید انواع پوشاک از قبیل کت و شلوار، کت تک، پالتو، پیراهن، مانتو و شلوار، شلوار کتان، کاپشن و… از فروشگاه‌های جامعه با شرایط ذیل اقدام نمایند:

۱- خرید با اقساط ۵ ماهه بدون پیش پرداخت و بدون کارمزد با ارائه یک فقره چک از سوی خریدار.

۲- خرید با اقساط ۵ ماهه با ۳۰% درصد پیش پرداخت و بدون کارمزد، پس از محاسبه ۵% تخفیف در قیمت کالا با ارائه یک فقره چک.

۳- خرید نقدی با اعمال ۲۰% تخفیف.

متقاضیان با ارائه کارت پرسنلی یا معرفی نامه از اداره کل امور رفاهی و کارت ملی، جهت خرید به دفاتر فروش شرکت به آدرس‌های ذیل مراجعه یا جهت کسب اطلاع بیشتر با تلفن‌های فروشگاه تماس حاصل نمایند.

همچنین اطلاعات تکمیلی در وب سایت شرکت به آدرس: https://jamee.co درج گردیده است.

‌ ‌‌‌‌۱- فروشگاه قائم مقام: میدان هفت تیر، ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی، پلاک ۳۵ - تلفن تماس: ۸۸۳۲۱۸۶۵
۲- فروشگاه ولیعصر: پایین‌تر از میدان ولیعصر، روبروی وزارت دادگستری، ابتدای کوچه ولدی، پلاک ۱ - تلفن تماس: ۸۸۹۴۳۰۰۰
۳- فروشگاه پیروزی: خیابان پیروزی، ایستگاه صد دستگاه، پلاک ۵۱۲ - تلفن تماس: ۳۳۳۰۰۳۶۰

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران اداره خدمات رفاهی