اطلاع رسانی در خصوص تفاهم نامه های منعقده اداره خدمات رفاهی

۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۵ کد : ۲۳۳۲۵ اطلاعیه ها و بخشنامه ها اداره خدمات رفاهی

اداره کل امور رفاهی در سال جاری نسبت به انعقاد تفاهم نامه با برخی از مراکز، فروشگاه‌ها و شرکت‌های تولیدی نظیر فرش شاهکار مشهد، شهر فرش، کفش ملی، یدک پرو، هایپر مبل لیکو و… اقدام نموده است.

همکاران گرامی شاغل و بازنشستگان ارجمند می‌توانند با مراجعه به وب سایت این اداره کل به نشانی: refah.ut.ac.ir از طریق لینک (قراردادهای جاری) در صفحه مربوط به "سازمان‌ها، شرکت‌ها و مراکز طرف قرارداد" ذیل واحد تعاون و مددکاری، پس از کسب اطلاع از شرایط مربوطه، نسبت به استفاده از خدمات مذکور اقدام نمایند.

‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران اداره خدمات رفاهی تفاهم نامه اداره کل امور رفاهی