شرکت هایپر مبل لسکو

۱۹ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۱ کد : ۲۲۰۵۰ اخبار برگزیده
شرکت هایپر مبل لسکو

‌‌‌‌‌‌‌بر اساس توافق به عمل آمده با فروشگاه هایپر مبل لسکو، کلیه مصنوعات چوبی اعم از؛ انواع مبلمان استیل، راحتی، مدرن، کلاسیک، سرویس خواب، غذاخوری، کالای خواب، مبلمان اتاق کودک و کالاهای سفارشی با شرایط ویژه قابل ارائه به همکاران محترم دانشگاه تهران می باشد.

اعضای هیأت علمی و کارمندان اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی و بازنشستگان، می توانند با مراجعه به فروشگاه و ارائه کارت پرسنلی یا معرفی نامه و کارت ملی نسبت به خرید اقدام نمایند.

شرایط خرید محصولات:

- فروش محصولات در خرید نقدی با ۱۵ درصد تخفیف می باشد.

- فروش محصولات در خرید اقساطی با یک سوم پیش پرداخت و الباقی ۸ ماهه بدون کارمزد می باشد.

- کلیه محصولات دارای ضمانت ۲۴ ماهه می باشد.

آدرس نمایشگاه و فروشگاه هایپر مبل لسکو: تهران، کیلومتر ۱۱ جاده مخصوص، فروشگاه هایپر مبل لسکو

تلفن تماس: ۴۴۵۲۵۹۱۳

‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران اداره خدمات رفاهی هایپر مبل لسکو