نظرسنجی واحدهای اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۷ کد : ۱۰۸۷۷ اخبار برگزیده
آگاهی از نظرات، انتقادات و پیشنهادات سازنده شما همکاران گرامی با هدف بهبود خدمات رسانی در واحدهای زیر مجموعه اداره کل امور رفاهی
نظرسنجی واحدهای اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران

با توجه به اهمیت موضوع تکریم ارباب رجوع و لزوم آگاهی از نظرات، انتقادات و پیشنهادات سازنده کارکنان گرامی دانشگاه تهران و با هدف بهبود خدمات رسانی در واحدهای زیر مجموعه اداره کل امور رفاهی، با تکمیل اطلاعات فرم‌های نظرسنجی درج شده در سایت، این اداره کل را یاری نمائید.

کلید واژه ها: اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران فعالیت‌های اداره امور رفاهی دانشگاه تهران ارائه گزارش عملکرد رفاهی دانشگاه تهران نظرسنجی اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران