توزیع ماهی قزل آلا

۱۴ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۸ کد : ۱۱۸۹۳ اطلاعیه ها و بخشنامه ها

به استحضار می‌رساند طبق هماهنگی به عمل آمده، این اداره کل در نظر دارد نسبت به توزیع ماهی قزل‌آلا صید روز با شرایط ذیل اقدام نماید:

۱- به منظور رعایت بهداشت و حفظ کیفیت، ماهی به صورت کامل و در بسته‌های ۴ کیلوگرمی عرضه می‌گردد.

۲- قیمت هر کیلوگرم ماهی مبلغ ۲۷۰,۰۰۰ ریال و قیمت کل هر بسته ۱.۰۸۰.۰۰۰ ریال می‌باشد.

۳- متقاضیان می‌توانند حداکثر تا تاریخ ۱۶/‏۰۴/‏۹۹‬ ‬ نسبت به ثبت نام و پرداخت وجه (بر اساس بسته‌بندی ۴ کیلوگرمی) به مسئول محترم رفاهی واحد محل خدمت خود مراجعه فرمایند.

۴ - مسئولین محترم رفاهی تا تاریخ مذکور میزان تقاضای همکاران گرامی را به این اداره کل ارسال نمایند.

زمان و مکان توزیع پس از ثبت سفارش:

توزیع ماهی قزل‌آلا: روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ ساعت: ۱۱:۰۰ در محل درب شمالی باشگاه کارکنان.

‌‌‌‌‌‌‌واریز وجه بر اساس میزان درخواست (هر کیلو ۲۷۰.۰۰۰ ریال) به شماره شبا: IR970630550187415691290001 یا شماره کارت: ۶۲۷۳۸۱۱۱۰۹۲۳۱۶۸۵ بانک انصار بنام سرکارخانم فاطمه رفیقی اقدام و تصویر آن را از طریق گردش نامه اتوماسیون ارسال گردد.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران کارکنان دانشگاه اداره خدمات رفاهی تعاون توزیع ماهی