عرضه مستقیم محصولات با کیفیت

۲۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۰ کد : ۱۳۰۸۰ اخبار برگزیده
توزیع محصولات با کیفیت مرغوب و بسته‌بندی بهداشتی از تولید به مصرف

طبق هماهنگی به عمل آمده، این اداره کل در نظر دارد نسبت به عرضه مستقیم محصولات از تولید به مصرف، مطابق جدول ذیل با کیفیت مرغوب و بسته‌بندی بهداشتی اقدام نماید.

عنوان محصول

قیمت (به تومان)

بادام ربیع هر کیلوگرم

۸۵.۰۰۰

بادام محب هر کیلوگرم

۱۵۰.۰۰۰

عسل با ساکاروز زیر ۲ درصد هر کیلوگرم

۹۲.۰۰۰

عسل با ساکاروز زیر ۵ درصد هر کیلوگرم

۶۵.۰۰۰

پولکی (طعم‌های مختلف) و در بسته بندی ۷۰۰ گرمی

۱۰.۰۰۰ تا ۱۲.۰۰۰

نبات زعفرانی بسته‌های دو کیلوگرمی

۲۷.۰۰۰

- متقاضیان می‌توانند حداکثر تا تاریخ ۲۸/‏۰۷/‏۹۹‬ ‬ با مراجعه به نماینده محترم رفاهی واحد محل خدمت، نسبت به ثبت نام و پرداخت وجه بر اساس قیمت‌های مندرج در جدول فوق اقدام نمایند.
- مسئولین محترم رفاهی تا تاریخ مذکور میزان تقاضای همکاران گرامی را به صورت گروهی و به تفکیک نوع محصول به اداره کل امور رفاهی دانشگاه ارسال نمایند.

پس از جمع‌بندی تقاضای واحدها و سفارش محصولات، نحوه پرداخت و همچنین زمان و مکان توزیع اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران اداره خدمات رفاهی