توزیع مجدد محصولات خشکبار، چای فومنات و تن ماهی

۲۶ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۸ کد : ۱۳۹۵۰ اطلاعیه ها و بخشنامه ها

پیرو بخشنامه شماره ۱۸۳۵۵۴/‏۱۵۷‬ مورخ ۲۱/‏۰۸/‏۹۹‬ نظر به استقبال و پیگیری همکاران محترم مبنی بر عرضه مجدد محصولات خشکبار و همچنین چای فومنات، به استحضار می‌رساند، اقلام مندرج در جدول پیوست از تاریخ ۲۹/‏۰۹/‏۹۹‬ به مدت یک هفته از ساعت ۱۰ الی ۱۵ در محل ضلع شرقی باشگاه دانشگاه (تالار اصلی) عرضه می‌گردد. متقاضیان می‌توانند با مراجعه حضوری نسبت به ابتیاع اقدام فرمایند.

همچنین آن دسته از نمایندگان محترم رفاهی واحدها که به دلیل محدودیت‌های اعلام شده از سوی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا تاکنون امکان دریافت سهمیه تن ماهی را نداشته‌اند می‌توانند در بازه زمانی مذکور و مطابق بخشنامه شماره ۱۸۸۷۰۹/‏۱۵۷‬ مورخ ۲۷/‏۰۸/‏۹۹‬ ‬ نسبت به دریافت تن ماهی اختصاص یافته به واحد اقدام نمایند. لازم به ذکر است این مهلت قابل تمدید نخواهد بود.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران اداره خدمات رفاهی