شرکت فرش شاهکار مشهد (شرایط جدید خرید فرش و تابلو فرش ماشینی )

‌‌‌‌‌‌‌با عنایت به تمدید تفاهم نامه با فروشگاه فرش شاهکار مشهد، نظر به این که تخفیف‌های اعلام شده نسبت به تفاهم نامه سال گذشته افزایش داشته است، شرایط خرید فرش و تابلو فرش ماشینی آن شرکت برای کارکنان دانشگاه تهران به شرح ذیل می‌باشد.

متقاضیان محترم می‌توانند با ارائه کارت پرسنلی و کارت ملی نسبت به خرید اقدام نمایند.

خرید اقساط: تعداد اقساط ۱۰ ماهه بدون کارمزد پس از اعمال ۸ درصد تخفیف با ارائه ۵ الی ۱۰ فقره چک.

خرید نقدی: برای خریدهای نقدی تخفیف ۱۸ درصدی لحاظ می‌گردد.

سایر شرایط:

- ارسال کالای خریداری شده تا درب منزل رایگان می‌باشد.

- شرکت به متراژ فرش ماشینی ایرانی خریداری شده، بن شستشوی رایگان برای خریدار صادر می‌نماید.

آدرس نمایشگاه و فروشگاه بزرگ مرکزی: ستارخان، پل یادگار امام، جنب بازار سنتی ستارخان، پلاک ۵۵۵

تلفن تماس: ۶-۴۴۲۹۳۹۰۴-۰۲۱

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران فعالیت‌های اداره امور رفاهی دانشگاه تهران

حسینی نژاد ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۳
خواستم بدینویسیله مراتب تشکر خودم را با این شرکت بیان کنم.